Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται μέσω της ψυχρής έκθλιψης των καρπών ελιάς ποικιλιών «Μανάκι» και «Αθηνοελιά». Τα ελαιόδεντρα, ριζωμένα και αναθρεμμένα από τη γη και το κλίμα της Πελοποννήσου, φέρουν στους καρπούς τους χυμούς με μοναδική πικάντικη γεύση και φρουτώδη αρώματα. Οι ελαιοκομικές πρακτικές και η χρήση αποκλειστικά μηχανικών μεθόδων προσδίδουν στο ελαιόλαδο τη ζητούμενη χαμηλή οξύτητα, καθώς και την υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών, συνιστώντας το ως την καλύτερη επιλογή υγιεινής διατροφικής ενέργειας.